Uncategorised

Adverteren op de radio

Dagelijks luisteren mensen naar de radio. Adverteren op radio heeft veel voordelen. U kunt uw boodschap bijvoorbeeld heel goed richten op uw specifieke doelgroep door de keuze voor bepaalde zenders en tijdvakken. Radio is een kostenefficiënt medium omdat u een groot bereik krijgt voor een relatief lage prijs. Het is een snel en flexibel medium. Uw boodschap kan snel uitgezonden worden en gewijzigd als u dat wilt. Mede hierdoor bouwt u in korte tijd een groot bereik op. Radio is ook een medium waar weinig gezapt wordt waardoor reclameboodschappen relatief goed beluisterd worden.

In 2005 heeft de OLON (organisatie van lokale omroepen Nederland) een onderzoek laten uitvoeren naar het bereik van de publieke lokale omroepen. Uit dit onderzoek kwam ondermeer naar voren dat ruim een kwart van de bevolking wel eens luistert naar de publieke lokale omroep.

Ruim de helft van de bevolking kent de publieke lokale radiozender in de eigen woonplaats bij naam.

Verder bleek uit dit onderzoek dat één op de zes inwoners  de lokale omroep als belangrijkste bron voor lokale informatie beschouwd.

Wat voor u als adverteerder interessant is, dat LOZ niet alleen via internet te beluisteren is, maar ook op iedere radio via FM 106.4 Mhz.

Wat heeft LOZ u te bieden:

  •  Commercial inclusief zendtijd
  •  Programma sponsor
  •  Evenement sponsor
  •  Stream sponsor

Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden welke Lokale Omroep Zeewolde u kan bieden. Neem hier contact op met onze sales en ze praten u graag bij over de uitgebreide mogelijkheden. 

Adverteren op de radio
Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie