Uncategorised

Adverteren

Lokale Omroep Zeewolde (LOZ) is een lokaal initiatief door en voor de inwoners van Zeewolde. De LOZ voorziet de inwoners van Zeewolde van lokaal nieuws, actualiteiten, informatie en entertainment. Een uitgangspositie die aansluit op het democratisch recht waarop de inwoners van de gemeenschap van Zeewolde recht hebben en waar de LOZ zich aan wil conformeren.

Bereik

Het bereik van LOZ is divers. Deze diversiteit vertaalt zich in de verschillende kanalen waarop LOZ is te beluisteren en via de ether, te bekijken via internet, TV of online te bezoeken. Denk hierbij aan de website, app’s en social media als YouTube, Facebook, Twitter en Instagram.

Voor alle media geldt: het lokale nieuws is de belangrijkste reden om de lokale omroep te bekijken, beluisteren of bezoeken. Jongeren worden het best bereikt via de social media: een belangrijke reden voor LOZ om hier optimaal  gebruik van te maken en actief in te zetten als  (nieuws)medium.

Ouderen kijken en luisteren het meest naar de lokale omroep via de traditionele radio en televisie.Hierdoor blijven ze op de hoogte van de lokale actualiteiten en gebeurtenissen in Zeewolde en omgeving

De relevantie van het nieuws dat LOZ brengt is vooral gelegen in het lokale karakter en sluit aan op de natuurlijke habitat van de inwoners van Zeewolde.

Via de website www.lokaleomroepzeewolde.nl heeft LOZ een groot bereik. De website voorziet in nieuws en informatie wat op ieder gewenste moment van de dag on demand kan worden gelezen, bekeken of beluisterd

Web banner

Voor adverteerders is onze website uitermate geschikt om met een web banner tegen een gunstig tarief haar doelgroep te bereiken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

FM  Radio

De FM radio zender van LOZ is opgesteld in het centrum van Zeewolde. Deze kent in de huidige situatie een bereik van 22.000 inwoners in de gemeente Zeewolde, maar is ook in Harderwijk (46.694 inwoners), Ermelo (26.730 inwoners) en Putten (24.362 inwoners) te ontvangen. Dit betekent een potentieel luisterbereik van ruim 110.000 luisteraars

TV 

LOZ biedt de mogelijkheid om TV reclame in te zetten. Dit kan zowel via de Tekst TV dan wel tijdens evenementen en themauitzendingen die de LOZ verzorgt. Adverteren op TV zorgt voor een optimale kijkervaring, een hogere acceptatie van reclame bij de kijkers en meer impact op uw bedrijf of merk.

Sociale Media

Naast haar website, maakt Lokale Omroep Zeewolde gebruik van social mediakanalen, zoals Facebook, Twitter, Youtube en  Instagram. Social media wordt net als de website duidelijk het meest gebruikt door jongeren. Naast de rol als aanjager en verspreider van content is dit dus ook een mediumtype dat snel zijn weg vindt binnen de lokale bevolking. Voor Facebook en Twitter geldt: eenmaal gevolgd is er blijvend exposure.

Adverteren op Lokale Omroep Zeewolde

Dagelijks luisteren mensen naar LOZ via internet, Tekst TV of radio, lezen berichten op onze website, tekst TV en blijven via de verschillende social media kanalen op de hoogte van het laatste nieuws uit Zeewolde. Voor u de kans om kostenefficiënt een groot publiek te  bereiken door te adverteren bij Lokale Omroep Zeewolde.

Graag informeren wij u naar de uitgebreide mogelijkheden die LOZ u te bieden heeft. Neem daarom contact op middels ons contact formulier. Of bel/app naar +31 85-0640737.
Uiteraard kunt u ook de LOZ tariefkaart (in PDF) raadplegen.

Tariefkaart

Bekijk online de LOZ tariefkaart en overtuig uwzelf van de gunstige advertentie tarieven.

adverteren op lokaleomroepzeewolde
Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie