Uncategorised

Banneradvertentie

Online adverteren bij de Lokale Omroep Zeewolde is eenvoudig en snel. Via een grafische weergave welke prominent op de website zichtbaar is, bereikt u uw doelgroep.  

De website van Lokale Omroep Zeewolde is voorzien van nieuwsberichten, beeld- en audio materiaal evenals uitzending gemist. Daarnaast heeft de bezoeker de mogelijkheid om interactief de berichten te delen met social media. Dit alles ter ondersteuning van de diverse radio uitzendingen welke Lokale Omroep Zeewolde verzorgt. 

Naast dat uw organisatie of bedrijf zichtbaar is bij een breed publiek, hebben ze ook de mogelijkheid om direct naar een door u opgegeven URL te gaan. Dit alles voor een vast bedrag, zonder extra bijkomende kosten waarbij u de keuze heeft voor maand, kwartaal of jaar.

De afmeting is 300 x 300 px, en de banner mag aangeleverd worden in JPEG, PNG, GIF, maar ook als Animated GIF

Bereik

In de periode van 1 november t/m 30 november 2018 is de website door 6.042 unieke accounts bezocht. Deze hebben 10.101 pagina's bekeken, waarvan 8460 unieke pagina's. 

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verbazen omtrent de mogelijkheden de Lokale Omroep Zeewolde u kan bieden.

Plaats een Banneradvertentie op de website van LOZ
Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie