Uncategorised

Organisatie

Sinds 6 december 2016 is LOZ aangewezen als lokaal publieke media instelling en verzorgt als officiële media instelling nieuws, informatie en achtergronden voor de inwoners van de gemeente Zeewolde. Dit doet LOZ op een zo aantrekkelijk, informatief en educatief mogelijke wijze via kabel, FM radio,  internet, sociale media en via de website. Hierbij betracht LOZ de samenwerking te bevorderen tussen de verschillende instanties op het gebied van educatie, cultuur, informatie, en vele anderen.

LOZ functioneert als een lokaal cross mediaal platform via de beschikbare kanalen op kabel, FM en internet. Hier verspreidt LOZ haar programma’s aan de inwoners van haar verzorgingsgebied. Dit gedurende de periode van 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

De ambities die wij ons als lokaal publieke media instellingen hebben gesteld sluiten aan bij de veranderingen in het omroep landschap. Hierbij dient de LOZ mee te bewegen met de vorming van een streekomroep waarbij de lokale identiteit van de omroep behouden blijft. Hierin zal het bestuur, tesamen met haar vrijwilligers evenals de overige organisaties alles in het werk stellen om te komen tot een professionele omroep.

Taken en bevoegdheden van het Dagelijks Bestuur:

 • Behartigt de dagelijkse gang van zaken en neemt zonodig besluiten die niet tot een volgende algemene bestuursvergadering kunnen wachten.
 • Initiërend met betrekking tot de bepaling van het beleid

Het bestuur van de Lokale Omroep Zeewolde (LOZ):

 • Jan van de Beek (voorzitter)
 • Vacature (secretaris) 
 • Walter de Boer (penningmeester)
 • Robin van Buuren (algemeen bestuurder - techniek) 

Het bestuur kunt u rechtstreeks bereiken via het navolgende email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Redactioneel beheer

Deze website wordt redactioneel beheerd door de redactie van de Lokale Omroep Zeewolde. Hierin volgen ze het redactiestatuut

 • Rene verstraten - Radio programma coordinator
 • Herman van Bijsteren - TV programma coordinator
 • Jan van de Beek - Eind redactie

Aanmelden van Nieuws

De LOZ houdt u op de hoogte via deze website, maar ook dagelijks via haar radio uitzendingen welke wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag verzorgen. Heeft u nieuws te melden, dan kunt u dit doen via het navolgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Contact gegevens

Heeft u vragen omtrent de omroep, het bestuur, of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, dan kunt u gebruik maken van de navolgende contact gegevens.

Lokale Omroep Zeewolde
E-mail Sales: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
E-mail algemeen: info@lokaleomroepzeewolde.nl
E-mail nieuws: redactie@lokaleomroepzeewolde.nl
E-mail bestuur: bestuur@lokaleomroepzeewolde.nl
E-mail PBO: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Postadres:  de Walvisch 40 - 3894 GK Zeewolde
Studio:  Schepenveld 21-5, 3893 GC Zeewolde
Telefoon redactie: 085 - 0640 737

Klachten

Indien u een klacht wilt melden, dan kunt u hiervoor het online klachtformulier gebruiken. Indien u een klacht indient, dan zal deze worden ontvangen door het bestuur. Deze zal de navolgende procedure volgen;

 • Het bestuur ontvangt uw klacht
 • U ontvangt per e-mail een bevestiging dat de klacht is ontvangen
 • het bestuur zal uw klacht in behandeling nemen. Indien bij de klacht een bestuurslid betrokken is, zal deze worden uitgesloten van de behandeling.
 • Indien het bestuur nadere informatie wenst, zal deze contact met u opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail.
 • Het bestuur zal hoor en wederhoor toepassen. Oftewel de klager en de beklaagde zal worden gehoord indien hier aanleiding toe is. 
 • De indiener zal worden geinformeerd over de uitkomst  van de klachtafhandeling.

De LOZ zal bij een klachtmelding de daarvoor geldende AVG regels hanteren. 

Overige gegevens


KVK: 55984436
Bank: NL12RABO0160844754 - Vereniging Lokale Omroep Zeewolde

LOZ Organisatie
Advertentie