Zeewolde

Workshop ‘Een levende tuin maak je zelf’ met IVN

Op 7 april verzorgt IVN een 2,5 uur durende workshop “Een levende tuin maak je zelf” in de Roode Schuur. 

De Week van de Groene Tuin is dan net voorbij. Daarin zijn initiatieven zijn genomen om de woonomgeving te vergroenen. We stimuleren tuinbezitters met inspirerende voorbeelden en praktische oefeningen om hun eigen tuin (verder) te vergroenen. De meeste tuinen kunnen aantrekkelijker worden. Voor jezelf en voor vogels, insecten en andere dieren.

Het is een praktische workshop waarbij we in een aantal stappen een schets maken voor (aanpassingen in) de tuin. We geven handige tips waarmee je thuis direct aan de slag kunt.

Ook deelnemers onderling weten elkaar vaak veel inspiratie te geven. En een goedgevulde inspiratietafel helpt om ideeën voor je eigen tuin op te doen.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Iedereen met een tuin, tuintje of balkon, die de natuur een warm hart toedraagt en meer natuurbeleving bij eigen huis wil ervaren. Je kunt op je tuinklompen wel aanvoelen dat we ons niet alleen richten op mensen met groene vingers. De workshop staat ook in het teken van biodiversiteit. Door te kiezen voor planten en materialen waar insecten, vogels en zoogdieren zich kunnen verstoppen, voeden en ontwikkelen en waarbij ook het bodemleven zich happy voelt, heb jij straks veel om je over te kunnen verwonderen én om van te genieten!

Praktische informatie

Wat: workshop Een Levende Tuin maak je zelf
Wanneer: 7 april van 13:30 tot 16:00 uur
Locatie: De Roode Schuur, Dasselaarweg 29, Zeewolde
Kosten: € 3,-. IVN leden betalen € 2,-
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorafgaand aan de workshop ontvang je meer informatie ter voorbereiding. 

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie