Zeewolde

Landelijke Scouting Zeilwedstrijden in Zeewolde - Een Spektakel op het Water

Dit afgelopen weekend vonden de jaarlijkse Landelijke Scouting Zeilwedstrijden (LSZW) plaats op de wateren van het prachtige Zeewolde. Het evenement bracht zeilfanaten uit de Admiraliteiten samen voor twee dagen vol spannende wedstrijden en indrukwekkende zeilprestaties.

De LSZW is een jaarlijks hoogtepunt in de Nederlandse scoutinggemeenschap, waarbij ervaren zeilers van verschillende Admiraliteiten samenkomen om hun vaardigheden te testen en te laten zien wie de beste is. Dit jaar was geen uitzondering, met een indrukwekkend deelnemersveld dat voor een boeiend schouwspel op het water zorgde.

Deze spannende wedstrijden worden traditioneel gehouden in het laatste weekend van september, en ze bieden niet alleen een kans voor deelnemers om hun zeiltalent te demonstreren, maar ook om vriendschappen te smeden en teamwork te bevorderen, wat de kernwaarden van de scoutingbeweging weerspiegelt.

Deelnemers in een boot deelnemens aan de landelijke  scouting zeilwedstrijden

De Scoutss kijken nu al uit naar de volgende editie, waar ze opnieuw hun vaardigheden kunnen laten zien, avonturen beleven en kameraadschap kunnen omarmen op het water.

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie