Zeewolde

5000 euro voor Hospice Zeewolde dankzij 40 jarige Jedi

Donderdag 3 oktober overhandigde Esther Graver van autobedrijf Jedi een cheque aan Hospice Zeewolde. Laura Prins en Mariken Boumeester waren die ochtend aanwezig om de cheque van € 5000,00 in ontvangst te nemen.

Tijdens de viering van het veertigjarige bestaan van het autobedrijf op 7 juni vroegen zij om donaties voor stichting Hospice Zeewolde in plaats van bloemen of andere geschenken.
“Om te kunnen genieten van de laatste paar weken met je geliefde en tegelijkertijd de mantelzorg moeten zijn is enorm zwaar en moeilijk. De laatste weken draaien om het tijd spenderen met elkaar en de laatste gesprekken hebben” zegt Laura Prins. “De hospice is natuurlijk bedoeld voor de zieke, maar ook voor de mensen die achterblijven”

Esther Graver met Marike en Laura met de cheque in hun handen

Hospice Zeewolde is nog steeds in oprichting. Het vergt een lange adem, maar het is een initiatief dat breed gedragen wordt door de samenleving. Dat geeft ook veel doorzettingsvermogen voor de organisatie, die al het vertrouwen heeft dat het er gaat komen en dat er uiteindelijk een weg gevonden zal worden waardoor er een locatie komt voor deze hospice.

Advertentie