Zakelijk

Informatiebijeenkomst over datapark

Op maandag 29 maart 2021 organiseert gemeente Zeewolde een digitale informatiebijeenkomst over de plannen die er zijn om een datapark te vestigen op Trekkersveld 4.

Sinds een aantal weken liggen het voorontwerp bestemmingsplan en de MER met betrekking tot Trekkersveld 4 ter inzage. Veel informatie over de uitbreiding van Trekkersveld met een business- en datapark is in deze plannen te vinden. De plannen zijn in te zien via www.zeewolde.nl/trekkersveld-4 en op afspraak bij het publiekscentrum in het gemeentehuis.

Ondanks de ruime hoeveelheid informatie in de gepubliceerde plannen, merkt de gemeente dat er toch veel vragen zijn over het datapark en dat er onrust is door de berichtgeving over datacenters in Noord-Holland. Daarom heeft de gemeente besloten een digitale informatieavond te organiseren voor inwoners op maandag 29 maart. Daarnaast wordt er ook een extra informatieochtend gepland voor agrariërs. Zij ontvangen daarvoor een uitnodiging via de buitengebied-whatsappgroep(en).

Wilt u, als inwoner van Zeewolde, aansluiten bij de digitale informatieavond op maandag 29 maart? Dan kunt u zich aanmelden via de website www.zeewolde.nl/trekkersveld-4/datapark. U kunt de bijeenkomst ook volgen via onze TV Kanalen

Gemeente organiseert info-avond over datapark

De informatieavond start om 19.00 uur. Om iedereen de gelegenheid te bieden om zijn/haar vragen te stellen, beperken we de groep tot maximaal 50 deelnemers. Mochten er meer dan 50 aanmeldingen zijn dan plannen we een tweede informatiebijeenkomst die start om 20.00 uur. In de bevestiging van uw aanmelding ziet u het tijdstip waarop de bijeenkomst voor u start.

Dus, heeft u vragen over het datapark meld u dan (uiterlijk zondag 28 maart) aan voor de informatiebijeenkomst op maandag 29 maart.

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie