Sport

VVZeewolde wervelt in 15 minuten over sv 't Harde

Het 1e kwartier was nog aftasten. Met de wind dwars over het veld was het vooral zaak  om niet te veel de lange bal te spelen. Vanaf de 20e minuut wervelde VVZeewolde in een kwartier over sv 't Harde heen. Ivor opende de score met een prachtig schot van afstand. Vervolgens was het twee keer Collin  van de Brink die fraaie aanvallen van VVZeewolde even fraai afrondde. Na 29 minuten stond de eindstand op het bord.

Voor de rust gingen nog twee kansen op een grotere voorsprong verloren. Vlak voor rust leek sv 't Harde via de counter in kansrijke positie te komen. Alles en iedereen mistte de lange bal. Martin van Barneveld lette op en maakte de kans onschadelijk.

De 2e helft had net zo goed schriftelijk afgedaan kunnen worden. VVZeewolde vond het wel goed en sv't Harde kwam zelden in de buurt van Martin van Barneveld. Pas in de 70e minuut het 1e schot van sv 't Harde tussen de palen. Kort daarna gevolgd door een echte kans voor sv 't Harde. Het schot op doel ketste af op de rug van een verdediger.

Aan de andere kant hadden de aanvallers van VVZeewolde tot drie keer toe  teveel moeite met de controle over de bal om te scoren. In de slotminuut was het Ivor Wolters die nog bijna doel trof. De doelman van  sv 't Harde voorkwam met de vingertoppen de 0-4.

Zwart Wit won met 0-2 bij VSCO en nam de 2e positie over van  ZAC, dat verloor van  's Heerenbroek, op 3 punten van VVZeewolde.

A.s. donderdag speelt VVZeewolde een oefenwedstrijd tegen 1e klasser Batavia om 20.00 in Lelystad. Op stille zaterdag geen competitie voor het 1e elftal. Op 6 april ontvangt VVZeewolde het elftal van  VSCO. De uitwedstrijd eindigde in 1-1. In de huidge vorm mag met vertrouwen naar die wedstrijd uitgekeken worden.