Zeewolde

Wasmachine-zitten knotsgek evenement tijdens Nacht van Zeewolde

De leden van Lionsclub Zeewolde zitten niet verlegen om originele ideeën uit te werken tot evenementen die goede doelen steunen.

Alweer wat jaren geleden hebben de Lions met groot publiek succes het Paalzit evenement georganiseerd, een hoogtepunt tijdens de Nacht van Zeewolde van toen. ‘Wat we nu bedacht hebben mag je echt wel ‘knotsgek’ noemen’, aldus organisator en Lion René Tuinte. Tijdens de komende Nacht van Zeewolde, van vrijdag 18 augustus, 16 uur tot zaterdag 19 augustus, 16 uur, staat een rij wasmachines opgesteld – spontaan ter beschikking gesteld door Expert Zeewolde - op de Open Hof (achter het kerkcentrum de Open Haven).

Iedereen, vanaf 18 jaar of ouder, kan zich gratis inschrijven om gedurende 24 uur op zo’n wasmachine plaats te nemen.

Erik de cock van de Expert zit op een van de wasmachines.

Degene die het 24 uur volhoudt mag een geheel nieuwe wasmachine mee naar huis nemen! De opbrengst van het Wasmachine-zitten komt mede ten goede aan de realisatie van de Pumptrackbaan Zeewolde. ‘Dus ouders en familieleden, neem plaats op de wasmachine en help hiermee je zoontje, broertje of zusje straks veel sportief plezier te hebben op de pumptrackbaan. Maar natuurlijk is iedereen welkom om deze knotsgekke wasbeurt te ondergaan’, lacht René.
Opgeven kan vanaf heden bij Foto René Tuinte, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie