Zeewolde

Vrijwilligersbijeenkomst Zeewolde Winterworld

We hebben het drie jaar moeten missen, die mooie ijsbaan op het Kerkplein, toch gaat het er dit jaar van komen. Maar buiten een ijsbaan heb je dan ook nog wel een paar andere zaken om je zorgen over te maken. En daarbij springen in het oog de inzet van vrijwilligers en de goedgeefsheid van sponsors om de begroting rond te krijgen.

Met de vrijwilligers lijkt het wel te gaan lukken. Er kunnen er nog altijd meer bij. Op dinsdagavond 14 november verzamelden zich toch ruim 70 geïnteresseerden in basisschool  ’t Wold. Daar werd hen door Wenda Westerhuis uiteengezet hoe dit jaar de organisatie in elkaar steekt, welke taken er zoal te verdelen zijn, hoe het programma eruit ziet en hoe men kan intekenen op de roosters om bij de ijsbaan dienst te doen. Uiteraard gaf zij ook aan hoe degenen die dit nog niet eerder gedaan hebben instructie kunnen krijgen.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is de beveiliging in de nachtelijke uren uitbesteed aan een gecertificeerd beveiligingsbedrijf.

Degenen die zich alsnog willen melden als vrijwilliger, al is het maar voor een uurtje of drie in deze periode, kunnen alsnog contact opnemen met de organisatie via de website www.zeewoldewinterworld.nl.   En ook heel belangrijk: met een blik op de lange termijn – want volgende jaren moet dit feest natuurlijk ook door kunnen gaan – kijkt de organisatie ook nog verlangend uit naar meer sponsoren.

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie