Zeewolde

Flevo Finance/RegioBank sluit aan bij ZeewoldeSamen

ZeewoldeSamen heeft er een bijzondere partner bij. Flevo Finance/RegioBank zette de handtekening onder het convenant om bij te dragen aan de strijd tegen eenzaamheid. 

 RegioBank is een nationale bank met een lokale insteek. Zij noemen zichzelf dan ook een vertrouwd gezicht in de buurt. Bij RegioBank heb je persoonlijk contact met een zelfstandig adviseur die jou en je lokale omgeving kent. In Zeewolde is dit Flevo Finance. Bij Flevo Finance kunnen zowel particulieren als ondernemers terecht voor onafhankelijk en solide advies over betalen, sparen, hypotheken en verzekeren.

“RegioBank steunt sociale initiatieven die de lokale betrokkenheid vergroten en langdurige ontmoetingen stimuleren. Dat doen we o.a. met het VoordeBuurt Fonds en het crowdfundingsplatform Samen voor de buurt”, aldus Flevo Finance directeur Jan Otten.

Jan Otten en Renate van Ittersum aan tafel voor de ondertekening
directeur Jan Otten en Renate van Ittersum-Vos (Welzijn Zeewolde) bij de ondertekening van het convenant tegen eenzaamheid in Zeewolde

De coalitie ZeewoldeSamen zet zich in voor het signaleren, bespreekbaar maken en duurzaam aanpakken van eenzaamheid in Zeewolde. In september 2022 ondertekenden 17 organisaties het convenant tegen eenzaamheid. Sindsdien hebben meerdere organisaties zich gemeld als partner, waaronder nu dus ook Flevo Finance/RegioBank. Afgevaardigden van de ondertekenaars zijn verdeeld in werkgroepen die met verschillende thema’s aan de slag gaan.

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie