Zeewolde

Bloomfields and Desjardins deelt prijs uit aan De Hermelijnhof

Karin van Rijn van Bloomfields and Desjardins heeft een cheque van € 500,- gedoneerd aan De Hermelijnhof. Als Centrumondernemer van het jaar 2022 mocht de bloemenzaak een lokaal goed doel uitkiezen en dat is de kringloopwinkel van Gabriëlla van Dijk geworden. “Ik heb haar benaderd en ze was zo blij als een kind”, zegt Karin van Rijn.

De uitverkiezing tot Centrumondernemer van het jaar 2022 heeft Bloomfields and Desjardins veel gebracht, geeft Van Rijn aan. “We hebben veel erkenning, felicitaties en zelfs cadeautjes van klanten gekregen.” Maar de prijswinnaar kreeg ook een geldprijs te verdelen. “Die cheque mochten wij besteden aan een goed doel.”

Bloomfields and Desjardins deelt prijs uit aan De Hermelijnhof

Over de vraag welke dat moest worden, hoefde Van Rijn niet lang na te denken. “Waarom De Hermelijnhof? Zeewolde wil een duurzame gemeente zijn, wij zijn ook een duurzame bloemist en doordat Gabriëlla ook duurzaam onderneemt, wilde ik het haar graag geven. En ze was heel erg blij, want hiermee kan zij ook weer heel leuke dingen doen en mensen helpen.”

De Hermelijnhof is een zes jaar door Gabriëlla van Dijk gestarte groep op Facebook waarmee mensen op vrijwillige basis helpen en geholpen worden, onder meer door de inzameling en verkoop van gedoneerde goederen. Fysiek is zij te vinden met een kast bij De Winkeltjes.

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie