Zeewolde

Andere eigenaar voor Erkemederstrand

Camping Erkemederstrand wordt verkocht aan Capfun. Kevin Poelman bedankt in een algemene gastenbrief al zijn bezoekers voor "zeer mooie jaren" en "veel leuke ervaringen".

“We hebben veel bereikt en ook veel geleerd”, geeft hij aan. "Verder hadden wij ook grote plannen met het Erkemederstrand voor de toekomst, dus het is daarom met een dubbel gevoel dat wij afscheid van u allen nemen."

Het park staat in eerste instantie niet te koop, maar toen Capfun haar interesse heeft gemaakt, is de zaak in een stroomversnelling tot stand gekomen.

Andere eigenaar voor Erkemederstrand

“Wij hebben toen als familie de beslissing genomen dat de verkoop een mooie manier is om door te groeien met onze Poelman Vakantieparken, waar Kevin niet meer zeven dagen per week werkzaam moest zijn. Nu met drie kinderen is die wens zeker.”

Poelman Vakantieparken blijft doorgroeien, maar op andere locaties. “We hebben nu een locatie in Beekbergen en volgen nog twee locaties in de Achterhoek.”

De toekomst van het Erkemederstrand is in handen van Capfun. “De missie van Capfun is om alle gasten van de familievakantie te laten beleven waar zij als kind al van droomde. Daarbij komt de nadruk te liggen op fantastische vakantieverblijven met tal van activiteiten, animatie, thematisering en waterparken. Dit beloofde dus veel plezier voor de toekomst!”

Advertentie