Zeewolde

1 minuut gratis winkelen van Deen Supermarkten naar Voedselbank

Op 4 januari vond de bekendmaking van de winnende lotnummers van de decemberactie plaats in de tent van Winterworld. De Voedselbank ontving uiteindelijk 1 minuut gratis winkelen.
๐Ÿญ ๐—บ๐—ถ๐—ป๐˜‚๐˜‚๐˜ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€ ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐——๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฆ๐˜‚๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฉ๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐—ธ
9 grote prijzen waaronder ook de hoofdprijs van 1 minuut gratis winkelen bij Deen Supermarkten werden daar uitgereikt. De winnaars waren uitgenodigd om naar de tent te komen omdat ze een van de "hoofdprijzen" hadden gewonnen.

Voedselbank krijgt 1 minuut gratis winkelen

De winnaar van de hoofdprijs, de minuut gratis winkelen bij Deen Supermarkten stelde deze minuut beschikbaar aan de Voedselbank. Deen Supermarkten beloofde meteen hier in goed overleg een mooi pakket over samen te stellen. Dit wordt nader besproken.
De prijzen die uitgereikt werden waren:

โ€ข 1 minuut gratis Winkelen bij Deen Supermarkten
โ€ข Dinercheque twv โ‚ฌ 150,00 bij The Lux
โ€ข Gelato bar voor 1 dag twv โ‚ฌ 150,00 van Cafetaria Twilight
โ€ข Zinsi Horloge beschikbaar gesteld door Juwelier Christoffels twv โ‚ฌ 100,00
โ€ข Waardebon van โ‚ฌ 100,00 van Juwelier Hoekstra
โ€ข 2 all-season jassen twv โ‚ฌ 100,00 van Sportique
โ€ข 2 energiemeters twv 100,00 beschikbaar gesteld door het Energieloket.

Er zijn door meer dan 30 centrumondernemers ruim 170 prijzen beschikbaar gesteld. Uit ruim 20 000 ingeleverde loten zijn de prijzen getrokken. Prijzen kunnen vanaf maandag 6 januari (of dinsdag 7 indien winkel gesloten) worden gehaald in betreffende winkel/horecagelegenheid.
Op de website www.winkelhaven.nl staan de winnende lotnummers vermeld.
Advertentie