Programma's

Sandwich

Van jongs af aan lag mijn interesse in elektronica en muziek. Het begon met een bouwpakketje van een zendertje en het plaatjes draaien voor de hele straat. Al snel werd de zender sterker en was ik verder te beluisteren met als hoogte punt een antenne in een boom bij een boer en een zender die op afstand aan en uit te zetten was.

Lokale Omroep

Nadat eind jaren 80 de grote etherpiraten uit de lucht gehaald waren en er een legale manier kwam om radio te maken via lokale radio begon ik in 1988 bij lokale omroep. Het radio virus is nooit meer weggegaan, Na 12 jaar een cabaret programma gemaakt te hebben geboren, begon het weer te kriebelen om weer te gaan presenteren.Het idee van een dagelijks lunchprogramma tussen 12.00 en 13.00 uur genaamd sandwich was geboren.

Sandwich

Sandwich bestaat uit de weetjes / geschiedenis van de datum, de muziek loopt van 1960 tot heden met het zwaarte punt 80- 90-er jaren. Er is maar 1 vereiste, het moet lekker in het gehoor liggen en als het even kan met de datum van vandaag verboden zijn.

Vaste items sandwich

:De geschiedenis van de datum: opmerkelijk nieuws van de datum van vandaag maar dan in het verleden (door het hele programma heen) De cuverplaat: twee platen die in een ander jasje zijn gestoken (ma t/m do ± 12.30 uur) Lachen met de dikvoormekaar show (vrijdag ± 12.30 uur) 12 inch aan het einde van het programma (alleen op vrijdag) Opmerkelijk recentelijk nieuws (door het hele programma heen) Muziek grotendeels verbonden aan: verjaardagen / sterfdata van artiesten die vandaag jarig zijn of op deze dag overleden.

Luister iedere werkdag naar sandwich
Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie